Nyheter


9. mai 2017 - Facebook
Kleppestø Vel hadde dugnad i dag. I løpet av en halvannen times tid samlet vi anselige mengder boss på Kleppestøkaien. Alt fra bilbatterier, brukt motorolje, isopor, plast i ulike fasonger, tallrike brennevinsflasker til rester fra en gammel båt. På bildet ser du en del av det vi samlet sammen. Vi fikk også kostet litt, men her er det absolutt behov for at kommunen eller andre offentlige etater sørger for en skikkelig kosting. Vi kan ikke være bekjent av at det offentlige rom ser så forsøplet ut som det gjør på Kleppestøkaien. Dugnaden i dag var en god begynnelse på en forbedring, nå håper vi kommunen tar ansvaret for neste "etappe".

Se på Facebook
4. mai 2017 - Facebook
Husk at det blir dugnad mandag 8. mai. Vi vil plukke boss og gjøre Kleppestø triveligere. Vi møtes på Kleppestøkaien kl. 18. Vel møtt!
20. april 2017 - Facebook
– Kleppestø forfaller - Mens vi venter på planene for Kleppestø ønsker Kleppestø Vel å gjøre noe med dagens versjon av kommunesenteret.

Les mer på annen nettside
17. april 2017 - Facebook
– Kleppestø Vel krever svar fra Askøy kommune - MENINGER: I dette innlegget stiller Kleppestø Vel en rekke krav til kommunen før det blir noen utbygging i Kleppestø.

Les mer på annen nettside
30. januar 2017 - Facebook
Slakter norske bysentre i ny bok - En ny bok slakter og hyller sentrumsløsningene til 35 ulike steder og byer i Norge. Sandvika i Bærum er blant dem som får hardest medfart.

Les mer på annen nettside
6. januar 2017 - Facebook
Nå må politikerne slutte med ansvarsfraskrivelse om Askøy Amfi - MENINGER: Er det noen som har sovet i timen så er det partiene som stemte for Kleppestø som regionsenter på Askøy, skriver Ronny Knutsen fra Askøy Venstre i dette innlegget.

Les mer på annen nettside
31. oktober 2016 - Facebook
PDF.js viewer -

Les mer på annen nettside
23. oktober 2016 - Facebook
Kleppestøplanen – igjen - MENINGER: Eksempler på at kommuner har mistet kontrollen når private utbyggere får for stor makt er det mange av, skriver Torunn Selberg i Kleppestø Vel.

Les mer på annen nettside
7. september 2016 - kleppestovel.no
Folkemøte 5. september, på Askøy VGS
 

Kleppestø Vel arrangerte et folkemøte på Askøy Videregående Skole. God fremmøte, bra engasjement og konstruktive innspill preget møtet. Det er mange innbyggere som er oppgitt over hvordan denne prosessen har vært. For å videreføre arbeidet er Velforeningen avhengige av både medlemmer og engasjement. Se forøvrig presentasjoner fra møtet, samt bilder her:

 

 

[caption id="attachment_190" align="aligncenter" width="625"]Arkitekt Arild Eriksen deltok på møtet og gjorde rede for Kleppestø Vel sin alternative plan for Kleppestø. Arkitekt Arild Eriksen deltok på også møtet og gjorde rede for Kleppestø Vel sin alternative plan for Kleppestø.[/caption]

[caption id="attachment_191" align="aligncenter" width="625"]Det var både godt fremmøte og godt engasjement på møtet. Mange gode innspill kom frem. Det var både godt fremmøte og godt engasjement på møtet. Mange gode innspill kom frem.[/caption]

 

Her kan dere finne presentasjonene som ble fremlagt på møtet:

kleppestoevel (2)

TEMA (1)
29. august 2016 - Facebook
Kleppestø Vel arrangerer møte om planforslaget for Kleppestø, som er sendt ut på 1. gangs høring. Møtet finner sted på Askøy Videregående Skole mandag 5. september kl. 19:00. Arkitekt Arild Eriksen vil være med på møtet. Kleppestø Vel vil presentere sine oppfatninger av planforslaget på møtet. Vi ønsker også tilbakemeldinger fra salen. Kleppestø Vel vil gi et høringsinnspill til planene innen høringsfristen som er 15. september. For å ha et bredest mulig grunnlag for høringsinnspillet, ønsker vi å høre hvordan planforslaget oppfattes av Kleppestøs befolkning og andre på Askøy. Møt derfor fram og delta i dialogen og debatten. Vel møtt!